Crònica: BML 2015

La BML, Barcelona Magic Line, és una caminada popular organitzada per l’Hospital Sant Joan de Déu per recollir diners per programes d’atenció a les persones més vulnerables. Els participant poden triar entre 4 distàncies, 40, 30, 20 o 10Km.

mapa

I que pintava jo aquí? Doncs aquest any amb la gent de la Universitat de Barcelona tornem a participar en la Oxfam Trailwalker 2015 i com a prèvia, ens van animar a participar en aquesta prova fent la distància de 40Kms. Personalment jo només pensava fer el tram de terra i més a una setmana de la primera ultra de la temporada però amb les ganes que tenia de córrer em vaig anima a fer-la tota. I la veritat és que vaig xalar molt. Primer pel recorregut i després per la companyia revivint l’esperit de la Trailwalker 2013.

IMG-20150303-WA0013

Un recorregut que combina parts de terra amb parts d’asfalt. En la primera part ens van fer pujar a diferents turons de Barcelona que ni coneixia com el Turó de Roquetes, el de la Peira, el de la Rovira, el del Carmel o la Creueta de Coll per culminar amb la pujada al Tibidabo. D’allí per la carretera de les Aigües fins a Sant Pere Màrtir i tot baixada cap a la Diagonal i direcció Plç. Espanya. Pujada al castell de Montjuic i baixant fins al Paral·lel, Raval i acabant a la Plça de la Catedral.

IMG-20150303-WA0012

Impressionant la gent que va participar per una bona causa. Al principi vam poder córrer però a mesura que anàvem fent quilòmetres cada cop trobaves més i més gents i en zones de corriol ja era impossible avançar ningú tot i que jo ja ho intentava.

En definitiva una ‘cursa’ on jo em vaig trobar molt be i on el més important va ser l’immillorable ambient entre els companys que vam certificar en un bon dinaret.IMG-20150303-WA0008