Sobre mi

Quan estic arribant quasi als 40 anys i després d’haver practicat diversosa esports ara hem dedico a córrer curses de trail fins a convertir-se en una passió.
 Tot i que sempre he sigut més de mar cada cop m’estic tornant més de muntanya i per això miro de millorar cada dia superant el meus reptes.
Com a corredor no em busquis  a a les classificacions al davant perquè sóc més aviat pèssim. El meu lema és acabar sempre en les millors condicions possibles, sobretot perquè el que més em va i m’agrada són les llargues distàncies on combines córrer i caminar. Des del setembre de 2011 ho he agafat en ganes i la intenció és anar millorant dia a dia i agafar-ho amb serietat per anar completant els diferents objectius que em vagi plantejant. S’ha acabat això de fer pèr fer. O es fan be o no es fan.

4 Responses

 1. Toni _C

  A vore, sobre que les cabres corren. Les cabres sempre tiren cap a munt i gosen de pasturar encimbellades, però córrer, només, de vegades, quan oloren la sal que porta el pastor.

 2. VISU

  sta pàgina es teua? stas fet un crack company, m’en alegro de tanta motivació. spero ke lo pròxim objectiu te vaigue bé.
  salut Visu

  • ferran vidal

   Si!! la faig servir per motivar-me de cara a les curses. A més intento fer sempre una prèvia per així estudiar be el recorregut. M’agradaria poder escriure més però poc a poc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*